Дома 2023 март

Месечна Архива: март 2023

Вучиќ: Можеме да разговараме за се, освен за признавање и членство на Косово во...

Србија е подготвена да работи на имплементација на многу работи од европскиот план за Косово, но дадовме и една јасна и голема забелешка -...

Во Иран се пронајдени честички од ураниум збогатен до 83,7 отсто

Инспекторите на Меѓународната агенција за атомска енергија (МААЕ) пронајдоа честички на ураниум збогатен до 83,7 отсто во иранската подземна локација Фордо. Доверливиот квартален извештај на...

Славје во домот на градоначалникот Митко Јанчев/ФОТО

Најстариот син на градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев, Никола го прослави 19 роденден. Семејна радост, веселба и најубави желби го исполнија домот на кавадаречкиот...

ШТОТУКУ ОБЈАВЕНО

Анкети