Дома 2022 септември

Месечна Архива: септември 2022

Од денеска ќе мора да се штеди: Климите ќе ладат на 27, а ќе...

Од денеска стапуваат во сила мерките за штедење електрична енергија со кои потрошувачката треба да се намали за 15 отсто. Мерките беа донесени со...

Лавров: Русија нема на кого да се потпре освен на себе!

Министерот за надворешни работи на Русија, Сергеј Лавров изјави дека оваа земја постои долг историски период, иако нема на кого да се потпре освен...

ШТОТУКУ ОБЈАВЕНО

Анкети