„Љоша, ти благодарам за 26 години апсолутна среќа“: Јулија Навални по погребот на нејзиниот сопруг

219
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Љоша, ти благодарам за 26 години апсолутна среќа. Да, дури и во последните три години среќа. За љубовта, што секогаш ме поддржуваше, што ме засмејуваше дури и од затвор, што секогаш мислеше на мене, напиша на мрежата Х Јулија Навални, вдовицата на Алексеј Навални неколку минути откако нејзиниот сопруг беше погребан на гробишта. во Москва.

„Не знам како да живеам без тебе, но ќе се обидам да бидам среќна за тебе и горда на себе“. Не знам дали ќе издржам или не, но ќе се обидам.

Еден ден сигурно ќе се сретнеме. Имам толку многу нераскажани приказни за тебе, и имам толку многу песни зачувани за тебе на мојот телефон, глупави и смешни, воопшто, искрено да бидам страшни песни, но тие се за нас…. И навистина сакав да гледам како ги слушаш, се смееш, а потоа ме гушкаш“, напиша Јулија.