Универзитетот во Хонг Конг објави слики од разможување на коронавирусот

61

Тој додава дека постои можност од користење на веќе познатите информации во случаите кога вирусот ги користи истите механизми како кај САРС или МЕСР, како и дека истите можат да се применуваат врз сите нови видови коронавируси.