Славје во домот на градоначалникот Митко Јанчев/ФОТО

946

Најстариот син на градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев, Никола го прослави 19 роденден. Семејна радост, веселба и најубави желби го исполнија домот на кавадаречкиот градоначалник.

Тато Митко и мама Василка горди на својот првороденец кој веќе зачекори во светот на возрасните, му го честитаа роденденот и на Никола му посакаа да му се исполнат сите желби.

На роденденската торта, пак најмногу и се израдуваа најмладите членови на смеејството, Стојанче и Мила заедно со својот постар брат ги дуваа свеќите на тортата.