„НЕШТО СЕ СЛУЧИ ВО ПОСЛЕДЕН МОМЕНТ“ Откажан е говорот на Зеленски пред американските сенатори

2248

Украинскиот претседател Володимир Зеленски во последен момент го откажа денешниот планиран говор пред американските сенатори.

Ова го соопшти шефот на демократското мнозинство во американскиот Сенат, Чак Шумер.

– Нешто се случи во последен момент – изјави Шумер на новинарите.