Исчезнаа две деца кај Апатин: На ​​брегот пронајдени велосипеди и чевли, нуркачи го пребаруваат Дунав

553

Две деца исчезнаа денеска на Дунав во Апатин, јавуваат српска Политика. Две момчиња на возраст од девет и десет години последен пат биле видени во близина на Кајакарскиот клуб околу 14 часот и оттогаш се водат како исчезнати.

Според медиумот, на брегот биле пронајдени велосипеди и чевли на деца.

Во потрагата покрај полицијата се вклучија и нуркачи кои ја пребаруваа реката и крајбрежјето.