Драги мои Македонци СЕДЕТЕ ДОМА!!! – порачува Благој Нацоски од Милано

25589

Македонскиот оперски пејач, тенорот Благој Нацоски, кој живее и работи во Милано, има нешто да ни порача! Тој преку видео апелира до сите граѓани на Македонија и да се сфати сериозно ситуацијата со коронавирусот и веднаш да се прогласи вонредна состојба. Послушајте го!