Денес ако не се насмееме, никогаш:Празнична декорација од Романија стана апсолутен хит на Фејсбук

350

Никој, ама баш никој во ова не гледа обични свеќички, а она на што потсетуваат украсите некако и не токму во духот на празникот.

Но, светлечките гаќички беа доволен предизвик да ги остават без здив од смеење корисниците на Фејсбук.