Денеска без струја дел од Стајковци

41

Денеска поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, од 09:00 до 12:30 часот без струја ќе бидат дел од корисниците во општина Гази Баба, соопшти ЕВН.

Без електрична енергија ќе останат корисниците од дел од улиците „Алија Авдовиќ” и „6″ во населба Стајковци, општина Гази Баба.