ВМРО-ДПМНЕ поднесе 250 амандмани за предлог-буџетот за 2024 година

37

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска треба да ја почне амандманската расправа по предлог-буџетот за 2024 година, откако вчера заврши општиот претрес. По завршување на амандманската расправа, предлог-буџетот треба да се најде на пленарна седница и да биде усвоен најдоцна до 31 декември

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата поднесе 250 амандмани за предлог-буџетот на 2024 година за кој денеска почнува амадманската расправа во матичната Комисија за финансирање и буџет. За ова на прес-конференција денеска информира претседателот на Комисијата од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Бојан Стојаноски.

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска треба да ја почне амандманската расправа по предлог-буџетот за 2024 година, откако вчера заврши општиот претрес. По завршување на амандманската расправа, предлог-буџетот треба да се најде на пленарна седница и да биде усвоен најдоцна до 31 декември
Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата поднесе 250 амандмани за предлог-буџетот на 2024 година за кој денеска почнува амадманската расправа во матичната Комисија за финансирање и буџет. За ова на прес-конференција денеска информира претседателот на Комисијата од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Бојан Стојаноски.