Вкупно 113 болни и изнемоштени од Росоман и Демир Капија ќе гласаат утре, петмина од затвор

81
Вкупно 113 болни и изнемоштени од Росоман и Демир Капија ќе гласаат утре, петмина од затвор. Сите тие ќе гласаат еден ден пред изборите за претседател на државата, што ќе се одржат во среда, согласно на законот.