Вака ракометарите ги слават победите на СП: Има една вистина, има само една Македонија (Видео)

52

Македонските ракометари со „Бисер Балкански“ ја славеа победата во соблекувална.

Грмеше во соблекувалната откако момците на сиот глас ја испеаа неофицијалната химна на Р.Македонија „Бисер Балкански“ на Гоце Николовски.

Ова се времиња емотивни за секој Македонец, па така и за нашите ракометари кои се промотори на македонскиот спорт и на татковината.