Боки 13 со „прво селфи на слобода, по повеќе од 4 години“:Господ на помош, прво и најважно здравје, па потоа се ќе си дојде на свое место

7071

Шоуменот Бојан Јовановски познат на јавноста како Бок 13, кој на 28. ноември доби прекин на затворската казна, и веднаш беше префрлен во болница каде што требаше да биде задржан неколку дена, попладнево се огласи на фејсбук објавување своја најнова фотографија.

Во објавата тој напиша:

„Прво селфи на слобода по повеќе од 4 години! Господ на помош, прво и најважно здравје па потоа се ќе си дојде на свое место! Благодарам на сите добронамерни луѓе за поддршката и убавите зборови за целиот изминат пеколен период.