Дома МАКЕДОНИЈА Фатен е Љупчо Палевски – МВР вечерва со детали на прес конференција

Фатен е Љупчо Палевски – МВР вечерва со детали на прес конференција

567

Засега е познат неговиот пат на движење, а тоа е Скопје-Белград-Турција преку Бугарија.

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски вечерва во 22.30 часот ќе се обрати пред медиумите.