-Да знаете дека водам сметка за исхраната, но секако дека ми треба малку шеќер пред секој настап, така што сакам да јадам чоколадо, изјавила познатата пејачка Милица за која многумина зборуваат дека е една од најзгодните на балканската естрада.
– Иако мојата публика, моите обожаватели знаат да ме изморат, да ме истрошат, да ме испотат, јас не се жалам… Но, и самата пејачка возврати, па ја “истроши“ публиката така што се облекла атрактивно во сребрена модна креација, истакнувајќи ги пред сè, бујните гради! Д.М. foto-Instagram