Падна Твитер, не може да се пуштаат твитови

51

Во последниот еден час голем број корисници пријавуваат проблеми на социјалната мрежа Твитер. Стотина пријави се регистрирани и на сервисот Downdetector.

На корисниците на Твитер не им работи feedot, односно вчитувачот на твитови, и тие не можат да испраќаат или примаат пораки.

Се чини дека станува збор за глобален проблем на Твитер.