Незаборавен музички флерт со публиката, како што само таа го знае тоа: Концерт на Северина во Скопје/ФОТОГАЛЕРИЈА

548
Северина Вучковиќ го започна концертот со „Oва ќе биде добра ноќ претчуствувам“, а заврши со Италијана“. Помеѓу баладите испеја по некој хит од Бело Дугме, Леб и Сол, Нови Фосили, Дадо Топиќ, а на воодушевување на публиката ги почести македонските фанови и со Македонско девојче и Јовано Јованке.
Фото:П.Стојановски