Концерт „Ну Погоди” („Ама чекај“) на отворено со познати теми од култните цртани филмови од земјите од Источниот блок, кои го одбележаа детството на генерациите од 70-тите и 80-тите години организира Филхармонијата, вечерва во Градскиот парк во Скопје.

фото: П. Стојановски