Инцидент во основно училиште во Чачак:Осмооделенка со нож му се заканувала на момче во училишниот двор

75

Ученичка од осмо одделение во ОУ „Танаско Рајиќ“ во Чачак со нож се заканувал на момче во дворот на тоа училиште, јави агенцијата РИНА.

За случајот биле информирани надлежните органи, а реагирала и полицијата.

Директорот на училиштето Милорад Тешиќ потврди дека инцидентот се случил во петокот попладне, но не сакаше да даде конкретна изјава за случајот.

Според неговите зборови, подетални информации ќе има на почетокот на неделата кога ќе има можност да разговара со други студенти, очевидци на настанот.