Диви, моќни, бескомпромисни! Жените од овие хороскопски знаци тешко дека ќе си најдат алфа маж!

261

Жените родени во овие три хороскопски знаци не се создадени за врска. Едноставно, тие се свои, тие знаат што сакаат, имаат свои начини, иако многу често не се свесни за тоа. Нивната единствена фрустрација се јавува во моментот кога сакаат да се прилагодат на мажот, но тоа не може да трае долго, тие стануваат свесни за тоа многу брзо и тогаш или е по нивно или е крај!

Овен

Жените во овој знак мора да го контролираат и следат секој аспект на врската. Не станува збор за тоа дека не ве почитуваат како личност. Таква им е природата. Тие треба да испланираат сè однапред и сакаат секој детал од врската да биде на место. Поради нивната самодоверба, тие први се интересни, но со текот на времето, таа самодоверба се претвора во супериорна природа со која тешко ќе се справите. Тие нема да реагираат добро на некој што им се заканува, на некој чија личност е исто толку интензивна и моќна како нивната. Најважното нешто што треба да се има на ум е дека тие не сакаат нивната врска да биде борба за превласт.

Девица

Постои една работа што не е привлечна кај Девиците – тоа е нивната опсесивно критичка и осудувачка природа. Заради нивната перфекционистичка филозофија, Девиците имаат неразумно високи стандарди. Девицата ќе очекува да бидете повеќе од она што сте и нема да жали што се чувствувате лошо затоа што сте ги изневериле нејзините очекувања. Таа верува дека има право да поставува високи стандарди, и ако навистина сакате да бидете со неа, треба да дадете се од себе за да ги исполните.

Шкорпија

Од сите хороскопски знаци, жените во знакот на Шкорпија се едни од најинтересните и најуникатните. Тие имаат многу квалитети. Тие се паметни, перцептивни, организирани и одговорни. Она што им недостасува е посветеност. Тие ги прават работите на одреден начин и мразат кога треба да се прилагодат на туѓите желби. Потребно е многу напор и посветеност за една ваква жена да се посвети. Повеќето мажи остануваат разочарани.