ВМРО-ДПМНЕ: Постојат 1085 причини Филипче до изутрина да си поднесе оставка

63

Бројката на заразени денес е 1085 лица. Постојат нови 1085 причини Венко Филипче да си поднесе оставка до утре изутрина.

Непостапувањето и непреземањето на мерки е подеднакво лошо како и лошите мерки. Венко Филипче е одговорен и за едното и за другото.

Оставката на Филипче веќе не е политички став туку нужност за да се спасат животи.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ