Визуелна промена на париското небо:Катедралата Нотр Дам повторно има покривна кула

61
Се случи визуелна промена има на небото на Париз, каде од вторникот повторно се издигнува „стрелата“ на катедралата Нотр Дам – тенка украсна покривна кула која како покривот изгоре во 2019 година поради невнимание во пожар за време на реновирања.