Вкупно 211 години за сите обвинети: Чавков осуден на 18 години...

Во Кривичниот суд во Скопје денеска е објавена пресудата за 17-те преостанати, од првично 33 обвинети за настаните во Собранието на 27 април 2017...

ШТОТУКУ ОБЈАВЕНО

Анкети