Се продава двоспратна куќа во населба К.Вода-Скопје 88 м2 со дворно...

Се продава двоспратна куќа во населба К.Вода-Скопје 88 м2 со дворно место 190 м2,.Цена по договор. Тел 070 901 846

Барам лице за пазарување на прехрамбени производи за дома. Плаќаме 150...

Барам лице за пазарување на прехрамбени производи за дома. Плаќаме 150 денари. Телефон 076/606-709

Интелектуалец 53 год, вработен со сопствен стан во Скопје бара ѓоспоѓа...

Интелектуалец 53 год, вработен со сопствен стан во Скопје бара ѓоспоѓа за сериозна врска. Телефон 070/221-934

Се продава ‘Леснина’ дрвена маса со четири столици, одлично сочувана

Се продава 'Леснина' дрвена маса со четири столици, одлично сочувана, цена по договор. Тел 070 671 262

Барам посредник за да ме поврзе со некоја млада жена со...

Барам посредник за да ме поврзе со некоја млада жена со која би се оженил може и од Албанија, ја сум православен Македонец од...

Издавам наместен двособен стан со клима и лифт, тв, парно, кабловска...

Издавам наместен двособен стан со клима и лифт, тв, парно, кабловска од 55 м2 со балкон во центар на Бул Климент Охридски бр 54...

Продавам плац нива во Волково на ул 22, 790 м2, цена...

Продавам плац нива во Волково на ул 22, 790 м2, цена фиксна 12,000 евра. Телефон 078/514-069

Се издава двособен наместен стан на Бул К.Ј.П строго Нова железничка...

Се издава двособен наместен стан на Бул К.Ј.П строго Нова железничка станица. Телефон 070/929-477

Во Дебар Маало издавам наместена соба, купатило и кујна за самец...

Во Дебар Маало издавам наместена соба, купатило и кујна за самец или студент. Тел. 077 624775

Слободен маж од Скопје сака да запознае слободна жена над 30...

Слободен маж од Скопје сака да запознае слободна жена над 30 год. За дружба со можност за брак. Тел 075 259 504

Се продаваат дрвени маси од кафич шанкерски столици и дрвени за...

Се продаваат дрвени маси од кафич шанкерски столици и дрвени за седење. Тел 076624203 и 023211687

Скопски пенизонер со добра пензија, имот и фирма, бара креативна и...

Скопски пенизонер со добра пензија, имот и фирма, бара креативна и комуникативна женска особа за подобар заеднички живот . Телефон  075/228-040

Млад,згоден и педантен г-ин исполнува желби и фантазии на дами

Млад,згоден и педантен г-ин исполнува желби и фантазии на дами,г-ѓи и г-ици...контакт на маил: rentaboy001@yahoo.com

Дечко 32 год од Скопје бара скромна девојка со искрени намери...

Дечко 32 год од Скопје бара скромна девојка со искрени намери за дружење и сериозна врска. СМС на телефон 071/353-214

Издавам под кирија дел од куќа со посебно купатило 35м2 во...

Издавам под кирија дел од куќа со посебно купатило 35м2 во населба Хиподром. Цена по договор.Тел 070 266 197

Продавам Шевролет Спарк 1.0 50 kw 2012 година, регистриран до 07.2022.

Продавам Шевролет Спарк 1.0 50 kw 2012 година, фабрички со клима, плин, сервисиран, регистриран до 07.2022. Колата е како нова. Телефон 075/777-077

Продавам ретро-радио, производство “ЕИ-НИШ”, на колекционери

Продавам ретро-радио, производство “ЕИ-НИШ”, на колекционери!! Тел 075 250 751

Продавам волнени јамболии во одлична состојба.

Продавам волнени јамболии во одлична состојба. Телефон 078/703 821

Издавам нов двособен стан во Радишани до училиштето, полунаместен.

Издавам нов двособен стан во Радишани до училиштето, полунаместен. Цена 4000 денари. Телефон 075/781-741

Слободен 49 бара дама за дружење

Слободен 49 бара дама за дружење. Тел 077 844 701