Издавам стан во Дебар Мало наместен

Издавам стан во Дебар Мало наместен. Тел 071 377 625

Момче 33 год има многу убав изглед, културен, бара добра и...

Момче 33 год има многу убав изглед, културен, бара добра и воспитана женска особа која убаво изгледа и која не е пушач. Јавете се,...

Господин 55г од Штип барам девојки госпоѓи во брак за дружење...

Господин 55г од Штип барам девојки госпоѓи во брак за дружење во дискреција. Тел 070 315 980

Бланшајбна Ф500 и Ф450. Алат-гвинт бургии, нарезници ЈУ-квалитет. Длабинометар 400 мм, компаратот. Телефон 070/799-256

Се бара жена за чување на постаро машко лице во Зелениково

Се бара жена за чување на постаро машко лице во Зелениково. Работно време и плата по договор. Тел 078 912 380

Издавам стан во Дебар маало.

Издавам стан во Дебар маало. Телефон 071/377-625

Продавам плац во с. Добри Дол Скопско, 9000 м2 во градежен...

Продавам плац во с. Добри Дол Скопско, 9000 м2 во градежен регион, има вода, струја. Цена 1800 ден м2. Телефон 070/242-395

Се продава или издава деловен простор со површина од 60 м2...

Се продава или издава деловен простор со површина од 60 м2 во строг Центар или поточно спроти хотел Бристол.Телефон 071/843-057

Се продава плац 900м2 лукобија Кочани

Се продава плац 900м2 лукобија Кочани Телефон 076/617-221

Барам лице за пазарување на прехрамбени производи за дома. Плаќаме 150...

Барам лице за пазарување на прехрамбени производи за дома. Плаќаме 150 денари. Телефон 076/606-709

Продавам Шевролет Спарк 1.0 50 kw 2012 година, регистриран до 07.2022.

Продавам Шевролет Спарк 1.0 50 kw 2012 година, фабрички со клима, плин, сервисиран, регистриран до 07.2022. Колата е како нова. Телефон 075/777-077

Продавам плац нива во Волково на ул 22, 790 м2, цена...

Продавам плац нива во Волково на ул 22, 790 м2, цена фиксна 12,000 евра. Телефон 078/514-069

Купувам сочувана лимена гаража

Купувам сочувана лимена гаража. Тел 076 524 866

Столар поправа стари столици ,маси, и се што е од дрво

Столар поправа стари столици ,маси, и се што е од дрво. Телефон 070/998-338

Се изнајмува стан во Козле,карши старата Алумина,40м2 со посебна спална

Се изнајмува стан во Козле,карши старата Алумина,40м2 со посебна спална,на 1ви кат со градско парно,наместен. Тел 078 685 844.

Девојка 37 години од Скопје, немажена, вработена, високообразована сака да запознае...

Девојка 37 години од Скопје, немажена, вработена, високообразована сака да запознае дечко неженет од Скопје, до 45 год исто така високообразован, вработен со решено...

Издавам стан во Дебар маало.

Издавам стан во Дебар маало. Телефон 071/377-625

Се продава двоспратна куќа во населба К.Вода-Скопје 88 м2 со дворно...

Се продава двоспратна куќа во населба К.Вода-Скопје 88 м2 со дворно место 190 м2, плац 254 м2.Цена по договор. Тел 070 901 846

Маж 40 години од Битола, слободен бара жена за врска или...

Маж 40 години од Битола, слободен бара жена за врска или пријателство. Тел 077 398 847

Продавам куќа, приземје плус поткровје, 163м2 плус подрум 20м2 со двор...

Продавам куќа, приземје плус поткровје, 163м2 плус подрум 20м2 со двор 220м2 и изолација со сопствено парно на пелети, легализирана со документ, цена 135,000....