Продавам куќа во Тафталиџе 2, 500м2 плус двор

Продавам куќа во Тафталиџе 2, 500м2 плус двор. Тел 077 585 821

Купувам гарсоњера во Охрид и Скопје и менувам двособен стан од...

Купувам гарсоњера во Охрид и Скопје и менувам двособен стан од 54м2 во центарот на Куманово, за соодветен во Охрид по договор со имотен...

Се издава трособен стан во кулата Три Бисери Аеродром, површина 84м2...

Се издава трособен стан во кулата Три Бисери Аеродром, површина 84м2 одма вселлив. Тел 072 234 339

Итно се продава плац/нива 7000 м2 во н. Трубарево

Итно се продава плац/нива 7000 м2 во н. Трубарево. Цена по договор. Тел 077 538 414

Итно се продава градежен плац 5000м2 и нива 5000м2 во н....

Итно се продава градежен плац 5000м2 и нива 5000м2 во н. Илинден. Цена по договор.  Тел 070 384 370

Се изнајмува нов ненаместен стан 80м2 и паркинг место под зграда,со...

Се изнајмува нов ненаместен стан 80м2 и паркинг место под зграда,со вградена кујна во близина на Ист Гејт. Станот е наменет за канцелариско работење....

Издавам двособен комплетно наместен стан во Скопје Карпош 1, на кат...

Издавам двособен комплетно наместен стан во Скопје Карпош 1, на кат 1 близу Машински факултет и Драмски театар погоден за студенти или вработени. Тел:...

Продавам плац 4000 м2, куќа 100 м2 кај манастирот Јеремија над...

Продавам плац 4000 м2, куќа 100 м2 кај манастирот Јеремија над Пинтија. Цена 60.000 евра.Не е фиксна. Тел 078 250 504

Се продава плац во н.Илинден 3000 квадрати во градежен реон со...

Се продава плац во н.Илинден 3000 квадрати во градежен реон со Имотен лист. Тел. 078 800 629

Се продава нива во околината на село Говрлево 2500м2

Се продава нива во околината на село Говрлево 2500м2. Тел 070 901 846

Се продава двоспратна куќа во населба К.Вода-Скопје 88 м2 со дворно...

Се продава двоспратна куќа во населба К.Вода-Скопје 88 м2 со дворно место 190 м2, плац 254 м2. Цена по договор. Тел 070 901 846

Издавам наместен стан и соба со посебен влез во Центар со...

Издавам наместен стан и соба со посебен влез во Центар со платени сметки:струја, вода, парно, тв, интернет. За медицинари и студенти на германски јазик...

Продавам плац во с. Добри Дол Скопско, 9000 м2 во градежен...

Продавам плац во с. Добри Дол Скопско, 9000 м2 во градежен регион, има вода, струја. Цена 1800 ден м2. Телефон 070/242-395

Се издава двособен наместен стан на Бул К.Ј.П строго Нова железничка...

Се издава двособен наместен стан на Бул К.Ј.П строго Нова железничка станица. Телефон 070/929-477

Издавам наместен двособен стан со клима и лифт, тв, парно, кабловска...

Издавам наместен двособен стан со клима и лифт, тв, парно, кабловска од 55 м2 со балкон во центар на Бул Климент Охридски бр 54...

Се продава плац 900м2 лукобија Кочани

Се продава плац 900м2 лукобија Кочани Телефон 076/617-221

Издавам нов двособен стан во Радишани до училиштето, полунаместен.

Издавам нов двособен стан во Радишани до училиштето, полунаместен. Цена 4000 денари. Телефон 075/781-741

Издавам комплетно наместен двособен стан со клима и лифт од 55...

Издавам комплетно наместен двособен стан со клима и лифт од 55 м2 во Центар на бул Климент Охридски бр 54. Телефон 075/507-71

Се продава или издава деловен простор со површина од 60 м2...

Се продава или издава деловен простор со површина од 60 м2 во строг Центар или поточно спроти хотел Бристол.Телефон 071/843-057

Издавам стан во Дебар маало.

Издавам стан во Дебар маало. Телефон 071/377-625