Сервис Скопје реновирање на станови, куќи комплет со занаетчиски работи

Сервис Скопје реновирање на станови, куќи, комплет со занаетчиски работи. Телефон 070/824-272

Барам медициснки сестри за ласерска обука во Скопје, Белград, Софија

Барам медициснки сестри за ласерска обука во Скопје, Белград, Софија. Стан и храна обезбедени. Плата по завршената обука. Телефон 078/330-044

Сервис: Поправаме секакви куќни електрични апарати

Сервис: Поправаме секакви куќни електрични апарати. Телефон 075/665-462

Барам работа во Австралија! ЕУ документи

Барам работа во Австралија! ЕУ документи.  Телефон  075/693-269

МАСТЕРСПОРТ продавница за спортска опрема бара лица за работа, плата од...

МАСТЕРСПОРТ продавница за спортска опрема бара лица за работа, плата од 17.000 до 24.000 денари. Телефон 02/3090-115 од 09:00-21:00

Преноќиште во Скопје бара лице за работа

Преноќиште во Скопје бара лице за работа. Пожелно е познавање на странски јазик. Телефон 077/889-985

Водоинсталатер реновира купатила, одвод, довод, изолација, плочки, санитарија

Водоинсталатер реновира купатила, одвод, довод, изолација, плочки, санитарија. Телефон 070/824-272

Барам работа за грижа и нега на стари лица со водење...

Барам работа за грижа и нега на стари лица со водење домаќинство. Телефон 071/314-927

Повозрасна жена со искуство бара работа, помагање на постари лица

Повозрасна жена со искуство бара работа, помагање на постари лица. Телефон 070/314-890

Водоинсталатор отпушува одвод со машина -Кобра

Водоинсталатор отпушува одвод со машина -Кобра. Телефон 070/901-216