Барам госпоѓи-ци над 50 год за повремени дискретни интимни средби.

Барам госпоѓи-ци над 50 год за повремени дискретни интимни средби. Телефон 078/704-136

Дечко од Скопје бара жена од 45 до 55 год за...

Дечко од Скопје бара жена од 45 до 55 год за дружење и интимни средби. Телефон 075/579-448

Барам сериозна девојка за брак без обврски од 18 до 36...

Барам сериозна девојка за брак без обврски од 18 до 36 год Телефон 077/649-933

Барам сериозна девојка за брак без обврски од 18 до 36...

Барам сериозна девојка за брак без обврски од 18 до 36 г. Телефон 077/469-933 

Слободен 62 год од Скопје сака да запознае слободна македонка од...

Слободен 62 год од Скопје сака да запознае слободна македонка од 40 до 50 год. Само сериозни. Телефон 071/649-716

Интелектуалец 54 год вработен со сопствен стан во Скопје бара госпоѓа...

Интелектуалец 54 год вработен со сопствен стан во Скопје бара госпоѓа за дружење и врска. Телефон 070/221-934

Момче добро ситуирано, запослен, висок, барам жена за дружење.

Момче добро ситуирано, запослен, висок, барам жена за дружење. Телефон 070/317-088

Дечко ситуиран, запослен, бара жена за дружење.

Дечко ситуиран, запослен, бара жена за дружење. Телефон 070/966-145

Момче висок, симпатичен , запослен бара жена за дружење и брак.

Момче висок, симпатичен , запослен бара жена за дружење и брак. Телефон 078/690-123

Маж 64 г бара осамена жена до 55 год за дружење.

Маж 64 г бара осамена жена до 55 год за дружење. Телефон 075/688-330

Маж 64 год барам слободна жена до 55 год за дружење...

Маж 64 год барам слободна жена до 55 год за дружење и брак. Телефон 070/901-911

Интелектуалец 53 год, вработен со сопствен стан во Скопје бара ѓоспоѓа...

Интелектуалец 53 год, вработен со сопствен стан во Скопје бара ѓоспоѓа за сериозна врска. Телефон 070/221-934

Дечко 32 год од Скопје бара скромна девојка со искрени намери...

Дечко 32 год од Скопје бара скромна девојка со искрени намери за дружење и сериозна врска. СМС на телефон 071/353-214

Интелектуалец 53 г, вработен, со сопствен стан во Скопје, бара госпоѓа...

Интелектуалец 53 г, вработен, со сопствен стан во Скопје, бара госпоѓа за сериозна врска. Телефон 070/243-973

Интекелтуалец 53г, вработен, со сопствен стан во Скопје, бара женска 43-48...

Интекелтуалец 53г, вработен, со сопствен стан во Скопје, бара женска 43-48 за сериозна врска. Телефон 070/243-973

Млад господин 53 г бара женска особа за озбилна врска, брак.

Млад господин 53 г бара женска особа за озбилна врска, брак. Телефон 077/526-097

Момче 33 год има многу убав изглед, културен, бара добра и...

Момче 33 год има многу убав изглед, културен, бара добра и воспитана женска особа која убаво изгледа и која не е пушач. Јавете се,...

Симпатичен, ситуиран од Скопје 40/182/80, бара згодна жена може и со...

Симпатичен, ситуиран од Скопје 40/182/80, бара згодна жена може и со едно дете. Телефон 078/924-273

Скопски пенизонер со добра пензија, имот и фирма, бара креативна и...

Скопски пенизонер со добра пензија, имот и фирма, бара креативна и комуникативна женска особа за подобар заеднички живот . Телефон  075/228-040

Девојка 37 години од Скопје, немажена, вработена, високообразована сака да запознае...

Девојка 37 години од Скопје, немажена, вработена, високообразована сака да запознае дечко неженет од Скопје, до 45 год исто така високообразован, вработен со решено...