Продавам Сузуки со 5 врати, GLX модел, 97 година со поминати...

Продавам Сузуки со 5 врати, GLX модел, 97 година со поминати 49.000 км, прв сопственик, регистриана цела година. Цена по договор Телефон 075/668-766

Се продава кола Ланчиа Дедра во возна состојба. 1995 год, бордо...

Се продава кола Ланчиа Дедра во возна состојба. 1995 год, бордо боја. Цена по договор. Телефон 078/218-854 Вељо

ЛАДА САМАРА 1300 бела во супер уникат состојба регистрирана со 50.500...

ЛАДА САМАРА 1300 бела во супер уникат состојба регистрирана со 50.500 км. Скопје. Телефон 071/292-190

Продавам ЛАДА САМАРА 1300 бела уникатна со мотор од порше

Продавам ЛАДА САМАРА 1300 бела уникатна со мотор од порше со поминати 52.300 км. Гаражирана, во нег не возена. Регистрирана. Телефон 071/292-190

Машинско чистење на ДПФ филтер, ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА, ЕГР вентил, клапна

Carbon cleaning service - Машинско чистење на ДПФ филтер, ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА, чистење на ЕГР вентил, клапна. Грижете се за вашиот автомобил! Телефон 075/409-999 078/220-728