Се издава стан 40 м2 во Аеродром позади Капитол, цена 7000...

Се издава стан 40 м2 во Аеродром позади Капитол, цена 7000 денари. Телефон  078/705-336

Издавам во куќа со посебен влез, 2 соби со кујна и...

Издавам во куќа со посебен влез, 2 соби со кујна и купатило комплет наместени, во Дебар Маало. Телефон 077/624-775

Господин 50г нуди дискретни средби на девојки, госпоѓи во брак со...

Господин 50г нуди дискретни средби на девојки, госпоѓи во брак со дискриминација. Телефон 070/315-980

Господин 55 нуди дружење на осамени госпоѓи во монотонија во бракот.

Господин 55 нуди дружење на осамени госпоѓи во монотонија во бракот. Дискретни средби во Скопје. Телефон  078611344

Продавам сателитска 125 со мотор дисек 2 дримбокс 500 дм 800,...

Продавам сателитска 125 со мотор дисек 2 дримбокс 500 дм 800, ресивери. Цена 200 евра. Телефон 070/315-980

Правам калапи за чешми, антика столбови, вазни големи, гипс лаjсни.

Правам калапи за чешми, антика столбови, вазни големи, гипс лаjсни. Телефон 070/315-980

Продавам секси реквизити за женскиот пол и крема за фригидност.

Продавам секси реквизити за женскиот пол  и крема за фригидност. Телефон 070/315-980

ПРОДАВАM САMСУНГ MОДЕЛ 40КU6072UХХН ВО КУTИJА КАКО НОВ ЦЕНА 5ОО ЕВРА.

ПРОДАВАM САMСУНГ MОДЕЛ 40КU6072UХХН ВО КУTИJА КАКО НОВ ЦЕНА 5ОО ЕВРА. Tелефон 070/315-980

Се продава апарат (масажер) за масирање на цело тело купен нов...

Се продава апарат (масажер) за масирање на цело тело купен нов пред месец дена со попуст од 40 %. Телефон 076/958-934

Издавам комплетно наместен двособен стан со клима и лифт, парно, кабелска...

Издавам комплетно наместен двособен стан со клима и лифт, парно, кабелска од 55 м2 со балкон во Центар на Бул Климент Охридски бр 54....

Слободен 63г домаќин Македонец од Скопје сака да запознае слободна домакинка...

  Слободен 63г домаќин Македонец од Скопје сака да запознае слободна домакинка Македонска од 35 до 55 год за сериозен и заеднички брачен живот  (несериозните...

Издавам наместен стан со една спална до Железничка станица во Скопје.

Издавам наместен стан со една спална до Железничка станица во Скопје. Телефон 070/ 456-665

Издавам комплетно наместен двособен стан со клима и лифт, парно, кабелска...

Издавам комплетно наместен двособен стан со клима и лифт, парно, кабелска од 55 м2 со балкон во Центар на Бул Климент Охридски бр 54....

Столар поправа и лепи столици и маси.

Столар поправа и лепи столици и маси. Телефон 070/998-338

Маж во пензија, економски, станбено, здравствено обезбеден бара жена со мала...

Маж во пензија, економски, станбено, здравствено обезбеден бара жена со мала пензија за заеднички живот. Телефон  078 528 172

Во Козле се издава спрат од куќа со посебен влез 70...

Во Козле се издава спрат од куќа со посебен влез 70 м2. Цена 200 евра. Телефон 075/484-068

Во Козле се продава куќа, приземје 70 м2, спрат 100 м2,...

Во Козле се продава куќа, приземје 70 м2, спрат 100 м2, гарсониера 30 м2 + двор 200 м2. Цебна 260.000 евра. Телефон 075/484-068

Се продава четворособен комфорен стан или менува 100 м2 кај 40...

Се продава четворособен комфорен стан или менува 100 м2 кај 40 катници во Аеродром. Телефон 071/597-993

Прилеп се продава трособен стан и деловен простор 20 м2

Прилеп се продава трособен стан и деловен простор 20 м2. Телефон 070/777-108

Издавам двособен стан 42 м2 во населба Острово, Општина Аеродром, наместен.

Издавам двособен стан 42 м2 во населба Острово, Општина Аеродром, наместен. Телефон 070/225-573; 070/338-851