Барам сериозна девојка за брак без обврски од 25 до 35год

Барам сериозна девојка за брак без обврски од 25 до 35год. Тел 077 649 933

Се бара хигиеничарка

Се бара хигиеничарка. Тел 077 886 279

Продавам барака со доградба 100 м2 станбенa во населба Лисиче

Продавам барака со доградба 100 м2 станбена, 305 м2 вкупна површина во населба Лисиче. Цена по договор. Телефон 075/322-180

Продавам куќа во Тафталиџе 2, 500м2 плус двор

Продавам куќа во Тафталиџе 2, 500м2 плус двор. Тел 077 585 821

Барам посредник за да ми помогне за невеста до 50г. Може...

Барам посредник за да ми помогне за невеста до 50г. Може и од Србија. Телефон 070/247-970

Издавам стан во Дебар маало.

Издавам стан во Дебар маало. Телефон 071/377-625

Девојка 37 години од Скопје, немажена, вработена, високообразована сака да запознае...

Девојка 37 години од Скопје, немажена, вработена, високообразована сака да запознае дечко неженет од Скопје, до 45 год исто така високообразован, вработен со решено...

Продавам секс реквизити за женски пол, вибратори, пениси, крема за фригидност

Продавам секс реквизити за женски пол, вибратори, пениси, крема за фригидност. Тел 070 315 980

Се изнајмува стан во Козле, карши старата Алумина, 40м2 на 1ви...

Се изнајмува стан во Козле, карши старата Алумина, 40м2 на 1ви кат,наместен. Тел 078 685 844

Интелектуалец 53 год, вработен со сопствен стан во Скопје бара ѓоспоѓа...

Интелектуалец 53 год, вработен со сопствен стан во Скопје бара ѓоспоѓа за сериозна врска. Телефон 070/221-934

Продавам плац 4000 м2, куќа 100 м2 кај манастирот Јеремија над...

Продавам плац 4000 м2, куќа 100 м2 кај манастирот Јеремија над Пинтија. Цена 60.000 евра.Не е фиксна. Тел 078 250 504

Господин 63 години, би запознал жена за сериозна и искрена врска

Господин 63 години, би запознал жена за сериозна и искрена врска. Тел 070 735 453

Дечко 32 год од Скопје бара скромна девојка со искрени намери...

Дечко 32 год од Скопје бара скромна девојка со искрени намери за дружење и сериозна врска. СМС на телефон 071/353-214

Издавам трособен стан во Карпош 4

Издавам трособен стан во Карпош 4. Тел 072 542 239

Итно се продава градежен плац 5000м2 и нива 5000м2 во н....

Итно се продава градежен плац 5000м2 и нива 5000м2 во н. Илинден. Цена по договор.  Тел 070 384 370

Продавам ловечка пушка , марка Застава, модел М-70, калибар 12 ГА,...

Продавам ловечка пушка , марка Застава, модел М-70, калибар 12 ГА, комплет со муниција 80 парчиња. Цена 200 евра со дозвола. Телефон 071/353-788

Издавам деловен простор 40 м2 населба Мичурин.

Издавам деловен простор 40 м2 населба Мичурин. Телефон 070/390-446

Продавам серажем масажер кревет трајножареча 70 термо 5.

Продавам серажем масажер кревет трајножареча 70 термо 5. Телефон 070/894-914

Момче 33 год има многу убав изглед, културен, бара добра и...

Момче 33 год има многу убав изглед, културен, бара добра и воспитана женска особа која убаво изгледа и која не е пушач. Јавете се,...

Маж неженет од Скопје 49г. Бара да запознае девојка немажена слободна...

Маж неженет од Скопје 49г. Бара да запознае девојка немажена слободна за дружење со можност за брак. Тел 075 259 504