Се продава нива во околината на село Говрлево 2500 м2.

Се продава нива во околината на село Говрлево 2500 м2 Тел: 070 901 846

Се продава двоспратна куќаво населба К.Вода-Скопје 88м2 со дворно место 190м2,...

Се продава двоспратна куќаво населба К.Вода-Скопје 88м2 со дворно место 190м2, плац 254 м2. Цена по договор. Тел:070 901-846

Господин 63 год. би запознал госпоѓа за сериозна врска.

Господин 63 год. би запознал госпоѓа за сериозна врска. Тел: 070 735 453

Маж 64г бара оcамена жена до 55г за дружење.

Маж 64г бара оcамена жена до 55г за дружење. 075 688 330

Продавам плац 4000 м2, куќа 100 м2 кај манастирот Јеремија над...

Продавам плац 4000 м2, куќа 100 м2 кај манастирот Јеремија над Пинтија. Цена 60.000 евра. Не е фиксна! Тел: 078 250 504

Продавам бунда со крзно од монголски којот. Скопје.

Продавам бунда со крзно од монголски којот. Скопје. Тел: 078 924 273

Нудам бугарски лични карти и пасош за женски особи на три...

Нудам бугарски лични карти и пасош за женски особи на три месеци, националноста не е битна, гаранција 100%. Информации на тел: 076 813 878

Малокалибарка со снајпер, со оквир футрола со каиш-муниција. Продажба на лице...

Малокалибарка со снајпер, со оквир футрола со каиш-муниција. Продажба на лице со дозвола за набавка. Тел: 071 292 190

Интелектуалец е заинтересиран за девојка и брак.

Интелектуалец е заинтересиран за девојка и брак. Тел:077 436 448

Се продава екстра квалитетна трпезариска маса со 4 столици од масивно...

Се продава екстра квалитетна трпезариска маса со 4 столици од масивно дрво од Леснина по цена од 10 000 денари. Тел:070 671 262

Дечко сака да запознае девојка, дама.

Дечко сака да запознае девојка, дама. Тел:077 883 482

Дечко 45 год од југ бара девојка за дружба по можност...

Дечко 45 год од југ бара девојка за дружба по можност за брак. Телефон 070/742-253

Продавам Сузуки свифт со три врати во одлична состојба.

Продавам Сузуки свифт со три врати во одлична состојба. Телеон 075/549-475

Решаваме разни технички проблемии сервисираме разни машини.

Решаваме разни технички проблемии сервисираме разни машини. Телефон 071/940-006

Продавам машина за хариени кесиња и други машини за малостопанство

Продавам машина за хариени кесиња и други машини за малостопанство, машина за премотување алу и стреч фолија и машина за аптекарски хартиени кеси. Телефон...

55 годишен од Скопје, исклучиво чувам стари лица заради оставина во...

55 годишен од Скопје, исклучиво чувам стари лица заради оставина во имот и пензија над 500 евра. Се склучува договор. Телефон 070/396-678

Барам жена до 55 годишна возраст за работа во домаќинство (...

Барам жена до 55 годишна возраст за работа во домаќинство ( чистење, готвење, пеглање). Телефон 070/254-959

Момче од Куманово барам сериозна девојка за брак без обврски околу...

Момче од Куманово барам сериозна девојка за брак без обврски околу 35 год на скриен број не одговарам. Телефон 077/649-933

Се издава стан 40 м2 во куќа на тивко место во...

Се издава стан 40 м2 во куќа на тивко место во Радишани до училиштето. Има спална, дневна и кујна и тераса. Телефон 075/781-741

Се издава стан во Ѓорче Петров 50 м2

Се издава стан во населба Ѓорче Петров, 50 м2 на главна улица. Телефон 077/585-821