Дечко добро ситуиран и запослен барам девојка за дружење или...

Дечко добро ситуиран  и запослен барам девојка за дружење или брак 30-50 години само озбилни. Телефон 070/627-088

Продавам ЛАДА самара 1300 бела уникатна со поминати 52.200 км

Продавам ЛАДА самара 1300 бела уникатна со поминати 52.200 км гаражирана, нигде не е гребната или корозирано на снег или мраз. Не возена. Телефон...

Продавам стан 61 м2 во близина на факултетите

Продавам стан 61 м2 во близина на факултетите. Телефон 075/648-813

Во село Блаце Катланово продавам лозје, спалир и овоштарник 1705 м2...

Во село Блаце Катланово продавам лозје, спалир и овоштарник 1705 м2 по цена од 7 евра м2 и викендица П+1 =110 м2 во селото...

Продавам стан 61 м2 во Карпош 2. близу факултетите

Продавам стан 61 м2 во Карпош 2. близу факултетите. Телефон 075/648-813

Живеам сам брз обврски, ако си осамена и си до 50...

Живеам сам брз обврски, ако си осамена и си до 50 год јави се да го продолжиме животот со меѓусебно почитување и разбирање. Телефон...

Дечко добро ситуиран барам девојка за дружење или брак

Дечко добро ситуиран барам девојка за дружење или брак од 20 до 50 години. Телефон 070/966-145

Маж 60 год бара жена 55 год за дружење и сериозна...

Маж 60 год бара жена 55 год за дружење и сериозна врска. Телефон 076/716-034

Пензионер од Скопје бара госпоѓа за сериозна врска

Пензионер од Скопје бара госпоѓа за сериозна врска. Телефон 077/989-037

Се за вашиот живот, љубов, пари, здравје

Се за вашиот живот, љубов, пари, здравје. Телефон 072/761-492

Барам девојка за дружење или брак

Барам девојка за дружење или  брак. Телефон  078/690-123

Дечко добро ситуиран и запослен барам девојка за дружење или...

Дечко добро ситуиран  и запослен барам девојка за дружење или брак 30-50 години само озбилни. Телефон 070/627-088

Продавам клик клак од Симпо цена 1.300 денари, правосмукалка на пареа...

Продавам клик клак од Симпо цена 1.300 денари, правосмукалка на пареа користена цена 1.300 денари. Телефон 076/464-864

Продавам садници-лешници, рибизли, ореви, дуња, жива ограда

Продавам садници-лешници, рибизли, ореви, дуња, жива ограда и друго. Телефон 070/323-792 и 02/2462-783

Се за вашиот живот, љубов, пари, здравјe

Се за вашиот живот, љубов, пари, здравје. Телефон 072/761-492

Продавам користени греди и даски, ламперија дрвена и големи саксии

Продавам користени греди и даски, ламперија дрвена и големи саксии. Телефон 075/362-013

Се за вашиот живот според датумот на раѓање. Решавање на проблеми

Се за вашиот живот според датумот на раѓање. Решавање на проблеми во љубов, пари,  здравје. Телефон 072/761-492

Продавам легализирана барака со маркица и издавам дуќан 50 м2 во...

Продавам 740 м2 место легализирана барака со маркица 53 м2 и издавам дуќан 50 м2 во Жданец. Телефон 075/362-013

Продавам стан 71 м2 со подрум 11 м2 наместен – Буњаковец

Продавам стан 71 м2 со подрум 11 м2 наместен, Буњаковец до електростопанство. Цена по договор на лице место. Телефон 071/250-751

Издавам две канцеларии од 20 и 40 м2 во Центар

Издавам две канцеларии од 20 и 40 м2, на аголот Орце Николов и Ленинова во Центар. Телефон 02/3103-806 070/872-709