МАСТЕРСПОРТ продавница за спортска опрема бара лица за работа, плата од...

МАСТЕРСПОРТ продавница за спортска опрема бара лица за работа, плата од 17.000 до 24.000 денари. Телефон 02/3090-115 од 09:00-21:00

Заби на кредит без камата, стоматолошки услуги, протези само до Дуки...

Заби на кредит без камата, стоматолошки услуги со здравствени книшки, протези порцелански и безметални коронки само до Дуки лек. тел 070 206 694 и...

Сериозна фирма има потреба од водоинсталатери

Сериозна фирма има потреба од водоинсталатери. Тел 070/351-917

Градежна фирма изведува фасади, молерај, гипс картон, малтерисување и слично

Градежна фирма изведува фасади, молерај, гипс картон, малтерисување, ѕидање, кровопокривачки работи, реновирање на куќи и станови. тел 070 391 851

Сериозна фирма има потреба од водоинсталатери

Сериозна фирма има потреба од водоинсталатери. Тел 070/351-917

Се грижам и негувам стари лица попладне и викенд

Се грижам и негувам стари лица попладне и викенд во Центар, Кисела Вода и Острово. Тел 071 314 927

Тазе пензионер би чувал стари лица од понеделник до петок било...

Тазе пензионер би чувал стари лица од понеделник до петок било каде во Македонија. Телефон 077/974-548

Сервис Скопје, реновирање на станови, куќи, комплет со занаетчиски работи

Сервис Скопје, реновирање на станови, куќи, комплет со занаетчиски работи. Тел 070 824 272

Барам курир со велосиперд може и пензионер 075/204-692

Барам курир со велосиперд може и пензионер 075/204-692 јавување после 18 часот

Водоинсталатер реновира купатила, одвод, довод, изолација, плочки, санитарија

Водоинсталатер реновира купатила, одвод, довод, изолација, плочки, санитарија. Телефон 070/824-272

Дечко од Скопје бара работа по можност физичка или да догледува...

Дечко од Скопје бара работа по можност физичка или да догледува стари лица заради оставина. Телефон 078/856-315

Чувам стари лица од понеделник до петок

Чувам стари лица од понеделник до петок. Телефон 071/369-049