Дечко 32 мирен бара девојка. Контак после 16 часот

Дечко 32 мирен бара девојка. Контак после 16 часот. Тел 076 948 356.

Господин бара женски особи кои им е потребно дискретно дружење интима...

Господин бара женски особи кои им е потребно дискретно дружење интима Скопје. Тел 070 315 980

Интелектуалец 53 год, вработен со сопствен стан во Скопје бара ѓоспоѓа...

Интелектуалец 53 год, вработен со сопствен стан во Скопје бара ѓоспоѓа за сериозна врска. Телефон 070/221-934

62год маж осаменоста е тешка, ако си и ти осамена разочарана

62год маж осаменоста е тешка, ако си и ти осамена разочарана а сакаш мирен скромен живот со меѓусебно разбирање јави се без титки и...

Барам млада женска особа до 50г. За да ми роди дете,...

Барам млада женска особа до 50г. За да ми роди дете, неженет македонец од Скопје. Тел 070 247 970

Барам посредник за да ми помогне за невеста до 50г. Може...

Барам посредник за да ми помогне за невеста до 50г. Може и од Србија. Телефон 070/247-970

Господин, слободен 55 год. од Скопје. Барам женски особи за дружење,...

Господин, слободен 55 год. од Скопје. Барам женски особи за дружење, може и во брак. Тел: 070315980

Дечко со ВСС ситуиран, вработен без среќа досега, бара девојки за...

Дечко со ВСС ситуиран, вработен без среќа досега, бара девојки за дискретни и опуштени средби. Тел: 077436448

Неженет, вработен, стан обезбеден сам бара сериозна женска особа за брак

Неженет, вработен, стан обезбеден сам бара сериозна женска особа за брак. Ако сте осамени пишете јавете се. Животот е еден нема реприза. Тел  070...

Момче бара девојка. Инфо на тел

Момче бара девојка. Инфо на тел: 075315813

Пензионерка бара пензионер за дружење.

Пензионерка бара пензионер за дружење. Контакт: 070751826

Дечко 32 год од Скопје бара скромна девојка со искрени намери...

Дечко 32 год од Скопје бара скромна девојка со искрени намери за дружење и сериозна врска. СМС на телефон 071/353-214

Господин 55 од Штип барам осамени госпоѓи кој имаат монотонија во...

Господин 55 од Штип барам осамени госпоѓи кој имаат монотонија во бракот. Тел 070 315 980

Маж 38 год бара озбилни жени за интимно дружење, годините и...

Маж 38 год бара озбилни жени за интимно дружење, годините и националноста не се проблем само за озбилни јавувања. Тел 072 705 910

Барам посредник за да ме поврзе со некоја млада жена со...

Барам посредник за да ме поврзе со некоја млада жена со која би се оженил може и од Албанија, ја сум православен Македонец од...

Госпоѓа бара господа за дружење.

Госпоѓа бара господа за дружење. Тел: 070 727 474

Пензионер 56 години, трудов инвалид. Се уште можам и барам исто...

Пензионер 56 години, трудов инвалид. Се уште можам и барам исто таква пензионерка за познанство и дружење и нешто повеќе. Јавете се само искрени...

Скопски пенизонер со добра пензија, имот и фирма, бара креативна и...

Скопски пенизонер со добра пензија, имот и фирма, бара креативна и комуникативна женска особа за подобар заеднички живот . Телефон  075/228-040

Момче 33 год има многу убав изглед, културен, бара добра и...

Момче 33 год има многу убав изглед, културен, бара добра и воспитана женска особа која убаво изгледа и која не е пушач. Јавете се,...

Симпатичен, ситуиран од Скопје 40/182/80, бара згодна жена може и со...

Симпатичен, ситуиран од Скопје 40/182/80, бара згодна жена може и со едно дете. Телефон 078/924-273