Девојка 37 години од Скопје, немажена, вработена, високообразована сака да запознае...

Девојка 37 години од Скопје, немажена, вработена, високообразована сака да запознае дечко неженет од Скопје, до 45 год исто така високообразован, вработен со решено...

Барам посредник за да ме поврзе со некоја млада жена со...

Барам посредник за да ме поврзе со некоја млада жена со која би се оженил може и од Албанија, ја сум православен Македонец од...

Госпоѓа бара господа за дружење.

Госпоѓа бара господа за дружење. Тел: 070 727 474

Момче 33 год има многу убав изглед, културен, бара добра и...

Момче 33 год има многу убав изглед, културен, бара добра и воспитана женска особа која убаво изгледа и која не е пушач. Јавете се,...

Интелектуалец 53 год, вработен со сопствен стан во Скопје бара ѓоспоѓа...

Интелектуалец 53 год, вработен со сопствен стан во Скопје бара ѓоспоѓа за сериозна врска. Телефон 070/221-934

Барам слободна жена до 50 год за сопруга, македонка од Скопје.

Барам слободна жена до 50 год за сопруга, македонка од Скопје. Телефон 070/247-970

Скопски пенизонер со добра пензија, имот и фирма, бара креативна и...

Скопски пенизонер со добра пензија, имот и фирма, бара креативна и комуникативна женска особа за подобар заеднички живот . Телефон  075/228-040

Барам посредник за да ми помогне за невеста до 50г. Може...

Барам посредник за да ми помогне за невеста до 50г. Може и од Србија. Телефон 070/247-970

Симпатичен, ситуиран од Скопје 40/182/80, бара згодна жена може и со...

Симпатичен, ситуиран од Скопје 40/182/80, бара згодна жена може и со едно дете. Телефон 078/924-273

Дечко 32 год од Скопје бара скромна девојка со искрени намери...

Дечко 32 год од Скопје бара скромна девојка со искрени намери за дружење и сериозна врска. СМС на телефон 071/353-214

Пензионерка бара пензионер за дружење.

Пензионерка бара пензионер за дружење. Контакт: 070751826

Слободен 48 г во овие летни температури сака дисреција да се...

Слободен 48 г во овие летни температури сака дисреција да се дружи со понежниот пол. Телефон 077/844-701

Господин, слободен 55 год. од Скопје. Барам женски особи за дружење,...

Господин, слободен 55 год. од Скопје. Барам женски особи за дружење, може и во брак. Тел: 070315980

Момче бара девојка. Инфо на тел

Момче бара девојка. Инфо на тел: 075315813

Дечко со ВСС ситуиран, вработен без среќа досега, бара девојки за...

Дечко со ВСС ситуиран, вработен без среќа досега, бара девојки за дискретни и опуштени средби. Тел: 077436448

Барам млада женска особа до 50г. За да ми роди дете,...

Барам млада женска особа до 50г. За да ми роди дете, неженет македонец од Скопје. Тел 070 247 970

Маж 53 год разведен од Скопје бара госпоѓа за сериозна врска

Маж 53 год разведен од Скопје бара госпоѓа за сериозна врска. Тел 070 430 684

Пензионер 56 години, трудов инвалид. Се уште можам и барам исто...

Пензионер 56 години, трудов инвалид. Се уште можам и барам исто таква пензионерка за познанство и дружење и нешто повеќе. Јавете се само искрени...

Маж 40 години од Битола, слободен, бара жена за врска или...

Маж 40 години од Битола, слободен, бара жена за врска или пријателство. Тел 077 398 847

Маж 38 год бара озбилни жени за интимно дружење, годините и...

Маж 38 год бара озбилни жени за интимно дружење, годините и националноста не се проблем само за озбилни јавувања. Тел 072 705 910