Дечко 50 г од Богданци барам сериозна девојка од 40 до...

Дечко 50 г од Богданци барам сериозна девојка од 40 до 50 г за сериозна врска нон стоп од цела Македонија. Телефон 071/867-024 ве...

Пензионер позитивен бара жена пензионерска

Пензионер со секаква позитивна состојба бара жена пензионерска за живот во заедница. Телефон 078/528-172

Господин од Скопје 54 години, мирен карактер, сериозен, не пие, бара...

Господин од Скопје 54 години, мирен карактер, сериозен, не пие, бара да се јави жена од 35 до 50 години бик во хороскоп но...

Барам госпоѓи над 50 години за дискретни средби

Барам госпоѓи над 50 години за дискретни средби. Тел 078/704-736

Слободен 47 годишен маж барам да запознаам дама за сериозна врска

Слободен 47 годишен маж барам да запознаам дама за сериозна врска. Тел 077/844-701

Дечко 50 години од Богданци сака да запознае девојка

Дечко 50 години од Богданци сака да запознае девојка од 40 до 50 години за сериозна врска. Тел 071/867-024

Барам сериозна девојка за сериозна врска од 40 до 50 год

Барам сериозна девојка за сериозна врска од 40 до 50 год. Телефон 071/867-024 нон стоп

Пензионер 72 години ситуиран, бара сериозна пензионерка која се осеќа осамено

Пензионер 72 години ситуиран, бара сериозна пензионерка која се осеќа осамено да третото доба го поминеме во соживот и достоинствено. Тел 078/448-422

48 годишно момче од населба Куклевица,Радовиш, бара девојка за брак

48 годишно момче од населба Куклевица,Радовиш, бара девојка за брак. Тел 075/373-228

Дечко 35 години од Скопје сака да запознае девојка за сериозна...

Дечко 35 години од Скопје сака да запознае девојка за сериозна врска. Тел 075/905-096

Пензионер од Скопје, со пристојна пензина и имот, можност за дополнителна...

Пензионер од Скопје, со пристојна пензина и имот, можност за дополнителна заработувачка, бара пристојна и работлива женска особа за подобар живот. Повелете на разговор....

Барам посредничка која ќе ме запознае со слободна жена до 50...

Барам посредничка која ќе ме запознае со слободна жена до 50 години за сопруга, македонка од Скопје. Тел 070/247-970

Разведен 58 годишен без деца самец, ситуиран од Охрид, бара жена...

Разведен 58 годишен без деца самец, ситуиран од Охрид, бара жена за заеднички живот. Тел 077/843-121

Пензионер од Скопје бара госпоѓа за сериозна врска

Пензионер од Скопје бара госпоѓа за сериозна врска. Телефон 077/989-037

Македонец од Германија сака да запознае жена за врска или брак

Емпатичен Макеодонец од Германија 64 год 1/70 висок 80 кг толкувач со ниво би запознал слична Македонка од 55 до 60 год за сериозна...

Маж 45 год сака интимно да се дружи со жени осамени,...

 Маж 45 год сака интимно да се дружи со жени осамени, годините не се битни само дискретно. Телефон 072/705-910

Барам сериозна девојка за сериозна врска од 35 до 48 г.

Барам сериозна девојка за сериозна врска од 35 до 48 г. Телефон 071/867-024

Барам слободна жена до 50 год за сопруга, македонка од Скопје.

Барам слободна жена до 50 год за сопруга, македонка од Скопје. Телефон 070/247-970

Барам посредник за да ме поврзе со некоја млада жена со...

Барам посредник за да ме поврзе со некоја млада жена со која би се оженил може и од Албанија, ја сум православен Македонец од...

Барам жена за сериозна врска до 50 години

Барам жена за сериозна врска до 50 години. Тел 078/-374 894