Сервис Скопје- Реновирање на станови, куќи

Сервис Скопје- Реновирање на станови, куќи, комплет со занаетчиски работи. Телефон 070/824-272

Продавам котел за парно со дрва Виадрус, гусен Чешко производтсво

Продавам котел за парно со дрва Виадрус, гусен Чешко производтсво од 2015 год, користен 3 год, снага 25 КВ и резервоар за вода 40...

Столар, поправа стари столици, маси, кревети

Столар, поправа стари столици, маси, кревети и се што е од дрво. Телефон 070/998-338

Барам да вдомам шарпланинец

Љубители и одгледувачи на Шарпланинци, Македонско-Хрватски-влашки клуб Крешо-Фил во Радишани сака да вдоми машко мало шарпланинче како чувар во клубот. Телефон 075/228-040  

Се продава нов радијатор

Се продава нов радијатор Елит 2400 вати со 10 ребра. Цена 3000 денари. Тел 077500339

Изработувам доживотни амајлии за заштита од зло – Куманово

Изработувам доживотни амајлии за заштита од зло - Куманово. Тел 078 440 536

Продавам термо печка 64 КВ, цена 4000 денари

Продавам термо печка 64 КВ, цена 4000 денари. Телефон 071 922 218

Продавам душек, експрес лонец, 2 апарати за гиро и еден шанк...

Продавам антидекубитен душег, нов експрес лонец, 2 апарати за гиро и еден шанк од кафич. Телефон 075/628-886 Влатко

Откривам од што имате лошо

Откривам од што имате лошо, наоѓам решенија на истото. Телефон 078/440-536

Продавам три клими , две марка Нео , една Тесла.

Продавам три клими , две марка Нео , една Тесла. Поради селидба. Тел 071 223 088

Водоинсталатер реновира купатила , одвод , довод, изолација

Водоинсталатер реновира купатила , одвод , довод, изолација, плочки, санитарија. тел 070 824 272

Актуелно пожелно ИСТОМИСЛЕНИЦИ Просториите на македонско-хрватскиот клуб во Радишани се на приземје со двор, до автобуси 47 и 57 во мирен крај со чист...

Продавам садници – лешици, рибизли, ореви, дуњи, жива ограда

Продавам садници - лешици, рибизли, ореви, дуњи, жива ограда и друго. Телефон 070/323-792 и 02/2462-783

КУПУВАМ добро сочуван Грамафон

КУПУВАМ добро сочуван Грамафон од марките: Philips, Grunding, Pioneer i Sony. Телефон 072/225-805

Продавам комбиниран шпорет на дрва и струја за парно греење

Продавам комбиниран шпорет на дрва и струја за парно греење Алфа плам 90 во одлична состојба. Цена 300 евра. Телефон 070/617-958

Продавам душек Алмак цена 6000 денари

Продавам Алмак душек 180*200 користен само 6 месеци. Цена 6000 денари. Скопје. Телефон 077/565-066 - ајавување од 11 до 20 часот.

Се продава машина за шиење и сервис за јадење

Се продава машина за шиење и везење Багат со кабинет, се продава пробор за јадење позлатен и сребрен за 12 лица. тел 071 536...

Откривам све врсте патње, помагам у решавање

Откривам све врсте патње, помагам у решавање. Телефон 078/440-536 Куманово

Се грижам и негувам стари лица со водење домаќинство

Се грижам и негувам стари лица со водење домаќинство. Телефон 071/314-927

Продавам лозје и викендица во Катлановско

Во село Блаце, Катлановско продавам лозје спалир и овоштарник 1705 м2 по цена од 7 евра м2 и викендица П+1=110 м2 во селото со...