Жена 75 години бара прием во семејство или со сама жена...

Жена 75 години бара прием во семејство или со сама жена со желба за заедничко домаќинство. Со учество 17.000 денари месечно. Пожелно во Скопје...

Нудам бугарски лични карти и пасош за женски особи за три...

Нудам бугарски лични карти и пасош за женски особи за три месеци националноста не е битна. Гарација 100 посто. Тел 076 813 878

Продавам Германска камп приколка со две спални 1500еур.

Продавам Германска камп приколка со две спални 1500еур. Тел:071461542

Продавам 5 соларни светилки за само 800 денари.

Продавам 5 соларни светилки за само 800 денари. Тел: 070315980

Продавам нов безжичен телефон Панасоник во кутија неотпакуван. Цена 2500 денари.

Продавам нов безжичен телефон Панасоник во кутија неотпакуван. Цена 2500 денари. Тел:070315980

Се продава детски велосипед величина 18, цена 3000 денари и тротинет...

Се продава детски велосипед величина 18, цена 3000 денари и тротинет до 100кг, цена 3000 денари. Тел 076 471 159

Продавам класична ќерамида ( лесковачка ) сочувани.

Продавам класична ќерамида ( лесковачка ) сочувани. Скопје. Тел 078 924 273

Се продава “Леснина” трпезариска маса со цетири столчиња

Се продава “Леснина” трпезариска маса со цетири столчиња. Цена 150 евра. Тел 070 671 262

Откривам од што имате лошо и зошто. Изработувам амајлии и таласмани

Откривам од што имате лошо и зошто. Изработувам амајлии и таласмани. Тел 078 440 536

Изработка на магистерски докторски трудови, дипломски, семинарски, бизнис планови

Изработка на магистерски докторски трудови, дипломски, семинарски, бизнис планови. Часови статистика и сметководство. Тел 070 743 758.

Продавам волнени јамболии во одлична состојба.

Продавам волнени јамболии во одлична состојба. Телефон 078/703 821

Продавам 3 големи кинески вазни, одлично сочувани.

Продавам 3 големи кинески вазни, одлично сочувани. Телефон 078/703 821

Барам лице за пазарување на прехрамбени производи за дома. Плаќаме 150...

Барам лице за пазарување на прехрамбени производи за дома. Плаќаме 150 денари. Телефон 076/606-709

Продавам серажем масажер кревет трајножареча 70 термо 5.

Продавам серажем масажер кревет трајножареча 70 термо 5. Телефон 070/894-914

Продавам ловечка пушка , марка Застава, модел М-70, калибар 12 ГА,...

Продавам ловечка пушка , марка Застава, модел М-70, калибар 12 ГА, комплет со муниција 80 парчиња. Цена 200 евра со дозвола. Телефон 071/353-788

Сервис нуди градежни, занаетчиски услуги, водовод, парно, плочки комплет реновирање.

Сервис нуди градежни, занаетчиски услуги, водовод, парно, плочки комплет реновирање. Телефон 070/824-272

Продавам домашно правени сериозни аудиофилмски звучници.

Продавам домашно правени сериозни аудиофилмски звучници. Телефон 078/250-504 Благоја

Со стоматолошки услуги и протези и порцелански коронки на рати без...

Со книшки стоматолошки услуги и протези и порцелански коронки на рати без камата. Телефон 02/3067-494

Столар поправа стари столици ,маси, и се што е од дрво

Столар поправа стари столици ,маси, и се што е од дрво. Телефон 070/998-338

Бланшајбна Ф500 и Ф450. Алат-гвинт бургии, нарезници ЈУ-квалитет. Длабинометар 400 мм, компаратот. Телефон 070/799-256