За градоначалници и советници ќе се гласа на 17 октомври!

Пописот нема да го одложи датумот на локалните избори, кој останува на 17 октомври во согласност со Изборниот законик. Премиерот Зоран Заев изјави дека...

Продавам Шевролет Спарк 1.0 50 kw 2012 година, регистриран до 07.2022.

Продавам Шевролет Спарк 1.0 50 kw 2012 година, фабрички со клима, плин, сервисиран, регистриран до 07.2022. Колата е како нова. Телефон 075/777-077