Продавам нов комплет цилиндри и клипови за фолксваген буба 1200

Продавам нов комплет цилиндри и клипови за фолксваген буба 1200. Тел 078 250 504

Продавам Шевролет Спарк 1.0 50 kw 2012 година, регистриран до 07.2022.

Продавам Шевролет Спарк 1.0 50 kw 2012 година, фабрички со клима, плин, сервисиран, регистриран до 07.2022. Колата е како нова. Телефон 075/777-077