Се издава двособен наместен стан на Бул К.Ј.П строго Нова железничка...

Се издава двособен наместен стан на Бул К.Ј.П строго Нова железничка станица. Телефон 070/929-477

Се продава трособен стан 80 м2+ 11 м2 подрум во Ѓорче...

Се продава трособен стан 80 м2+ 11 м2 подрум во Ѓорче Петров до стара полиција. Телефон 071/337-231

Издавам стан во Дебар маало.

Издавам стан во Дебар маало. Телефон 071/377-625

Продавам камп приколка во Градиште Охрид

Продавам камп приколка во Градиште Охрид. Тел 075 542 418

Продавам плац во Волково 800м2 последна 22ка на главна улица

Продавам плац во Волково 800м2 последна 22ка на главна улица (кај широчинката) Дракче 076 244 122

Издавам наместен двособен стан со клима и лифт, тв, парно, кабловска...

Издавам наместен двособен стан со клима и лифт, тв, парно, кабловска од 55 м2 со балкон во центар на Бул Климент Охридски бр 54...

Продавам плац во с. Добри Дол Скопско, 9000 м2 во градежен...

Продавам плац во с. Добри Дол Скопско, 9000 м2 во градежен регион, има вода, струја. Цена 1800 ден м2. Телефон 070/242-395

Продавам барака со доградба 100 м2 станбенa во населба Лисиче

Продавам барака со доградба 100 м2 станбена, 305 м2 вкупна површина во населба Лисиче. Цена по договор. Телефон 075/322-180

Се продава плац 900м2 лукобија Кочани

Се продава плац 900м2 лукобија Кочани Телефон 076/617-221

Продавам деловен простор во Скопје позади Универзална сала 33 м2

Продавам деловен простор во Скопје позади Универзална сала 33 м2 на Ул.Петар Поп Арсов бр 19. Телефон 076/231-181

Продавам овоштарник во с. Ржаничино 2000м2 со куќа од од 400м2...

Продавам овоштарник во с. Ржаничино 2000м2 со куќа од од 400м2 со струја и вода. Цена по договор. Тел: 075 811 053

Издавам комплетно наместен двособен стан со клима и лифт од 55...

Издавам комплетно наместен двособен стан со клима и лифт од 55 м2 во Центар на бул Климент Охридски бр 54. Телефон 075/507-71

Се продава куќа од 60м2 со плац од 500м2 во Говрлево,...

Се продава куќа од 60м2 со плац од 500м2 во Говрлево, Скопскп Општина Сопиште. Цена по договор. Тел: 070 262 941

Продавам камп приколка во Градиште Охрид

Продавам камп приколка во Градиште Охрид. Тел 075 542 418

Издавам нов двособен стан во Радишани до училиштето, полунаместен.

Издавам нов двособен стан во Радишани до училиштето, полунаместен. Цена 4000 денари. Телефон 075/781-741

Издавам двособен наместен стан во Скопје Карпош 1, кат 1, близу...

Издавам двособен наместен стан во Скопје Карпош 1, кат 1, близу Машински Факултет и Драмски Театар. Тел 071 598 248

Се издава трособен стан 84м2 одма вселив, во кулите кај Три...

Се издава трособен стан 84м2 одма вселив, во кулите кај Три Бисери во Аеродром. Цена поволна. Контакт: Киро, тел:072234339

Продавам плац нива во Волково на ул 22, 790 м2, цена...

Продавам плац нива во Волково на ул 22, 790 м2, цена фиксна 12,000 евра. Телефон 078/514-069

Издавам деловен простор 40 м2 населба Мичурин.

Издавам деловен простор 40 м2 населба Мичурин. Телефон 070/390-446

Се изнајмува стан во Козле, спроти Веро и бившата Алумина, 40м2...

Се изнајмува стан во Козле, спроти Веро и бившата Алумина, 40м2 со посебна спална соба на 1-ви кат, наместен. Информации на 078685844