Издавам наместен двособен стан со клима и лифт, тв, парно, кабловска од 55 м2 со балкон во центар за 240 еврa

52

Издавам наместен двособен стан со клима и лифт, тв, парно, кабловска од 55 м2 со балкон во центар на Бул Климент Охридски бр 54 за 240 евра. Телефон 075/507-711