Импресум

Издавач:
Друштво за издавање и маркетинг
ВЕЧЕР ПРЕС ДООЕЛ СКОПЈЕ
бул. Мито Х.Јасмин бб, Скопје

Генерален директор
Бобан БОГДАНОВСКИ АНДРЕСКИ

Директор за финансии
Валентина КОЧОВСКА

Директор за маркетинг
Игор ПАНАЈОТОВ

Главен и одговорен уредник
Весна МИЌИЌ БОЖИНОВСКА

Заменик главен и одговорен уредник
Елизабета АРСОСКА

Уредник на WEB
Соња МИЛОВАНОВИЌ

Деск: 
Марија САРЕВСКА-ТОДОРОВСКА
Билјана БЛАГОЕСКА-ПЕТРУШЕВА
Александра ЈАНЕШЛИЕВА

Редакцијата на vecer.press не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, кои се генерираат преку Facebook, Twitter и други социјални мрежи, и за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа.