Посебен сообраќаен режим во Скопје

303

Министерството за внатрешни работи соопшти дека денеска утре и задутре (12, 13 и 14.06.2024 година) ќе има посебен сообраќаен режим во поширокото централно подрачје на Град Скопје, поради одржување на министерски состанок и Самит на шефови на држави и влади на земјите од Процесот за соработка во Југоисточна Европа (ПСЈИЕ).

Од СВР Скопје апелираат до сите граѓани, учесници во сообраќајот да ги почитуваат наредбите кои ќе ги издаваат полициските службеници.