Календарот ја плаши Ким Кардашијан: „Имам уште 10 години да изгледам убаво“

182
EPA EFE MICHAEL REYNOLDS

Ким Кардашијан знае дека календар не и оди од рака. Реалити ѕвездата работи понапорно од било кога.

Таа се занимава со модата, филмот, а најмногу заработува од емитување на реалното шоу за нејзиното семејство.

Ким има 43 години, а ќе биде тешко да се најде некој кој би можел да се натпреварува со неа во светот на реалните шоуа.

Кога го објави својот нов актерски ангажман, Ким искрено зборуваше за плановите за иднината.

Таа знае дека многу зависи од нејзиниот изглед.

„Можам да снимам еден филм годишно. Имам околу 10 години во кои се уште можам да изгледам добро, а потоа ќе земам малку одмор“, најави Ким кога можеме да очекуваме да се повлече од сцената.