Декарбонизација

Намалете ја емисијата на издувни гасови, прочистете го моторот, и вратете ги фабричките перформанси на вашиот автомобил  во Центарот за ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА-  Carbon cleaning service....

Продавам мини систем

Продавам мини систем камакроу со радио касети,  грамафон, и звучници. Телефон 071/223-088

Вршам масажа

Вршам масажа. Телефон 075/579-500

Барам сечач за орев

ОРЕВ – за кастрење, висок, една страна, во Лисиче. Барам СЕЧАЧ! Телефон 02/2435-281

Изработувам доживотни амајлиии за заштита од зло

Изработувам доживотни амајлиии за заштита од зло. Телефон  078/440-536 Куманово

Изработка на магистерски – часови по сметководство

Изработка на магистерски, дипломски, семинарски трудови. Часови по сметководство, статистика, бизнис математика и економија. Телефон 070/743-758

Барам жена за одржување

Пензионер во постари години бара жена за одржување на домаќинство. Телефон  075/443-345

Само во Дуки-Лек ЗАБИ со кредит без камата

Само во Дуки-Лек ЗАБИ со здравтсвени книшки и порцелански безмеални протези на кредит без камата. Телефон 02/3067-494 и 070/206-694

Предвидувам, помагам и ги решавам вашите семејни проблеми

Предвидувам, помагам и ги решавам вашите семејни проблеми. Телефон 072/702-030

Реновирање на станови, куќи, комплет занаетчиски работи

Сервис Скопје- Реновирање на станови, куќи, комплет занаетчиски работи. Телефон 070/824-272

Водоинсталатер

Водоинсталатер реновира купатила, одвор, довод, излација, плочки, санитарија. Телефон 070/824-272

Продавам третина дел од куќа во Маџари

Продавам третина дел од куќа во Маџари, или барам да чувам стари лица заради оставина. Телефон  078/856-315

Чувам стари лица

Чувам стари лица од понеделник до петок. Телефон  071/369-049

Заби на рати и со книшка

Заби на рати и со книшка. Телефон 02/3067-494 и 078/335-603

Барам да дочувам старо лице

Барам да дочувам старо лице, бидејќи не се може веќе со посетиве. Телефон 072/223-040