Продавам камин на дрва за парно греење Дипломат

Продавам камин на дрва за парно греење Дипломат, капацитет на загревање 150 квадрати. Цена 280 евра. Телефон 075/321-773

Продавам дрвени буриња, радијатор на струја и…

Продавам радијатор на струја, умивалник со постоље за купатило и три дрвени буриња. Телефон 075/222-916

Купувам кен киоск и слично

Купувам кен киоск и слично. Тел 078 980 025

Продавам млин и југо скала, сталажи и мотокултиватор хонда

Продавам млин и југо скала 55 од 99 година , сталажи од колонијал и мотокултиватор хонда. Тел 075 806 074

Купувам кен киоск или контејнер

Купувам кен киоск или контејнер. Тел 078 980 025

Продавам лежај клик клак од симпо

Продавам лежај клик клак од симпо. Цена 1300 денари. Тел 076 464 864

Актуелно пожелно ИСТОМИСЛЕНИЦИ Просториите на македонско-хрватскиот клуб во Радишани се на приземје со двор, до автобуси 47 и 57 во мирен крај со чист...

Продавам термо печка,циркулар комбиниран, замрзнувач

Продавам термо печка 6кв , циркулар комбиниран трофазен, замрзнувач Кончар 110 литри. Тел 072 575 021

Продавам Sony Home Theater

Продавам Sony Home Theater. Телефон 072/529-470

Откривам проблеми, изработувам амајлии , талисмани

Откривам проблеми, изработувам амајлии , талисмани за заштита од зло во Куманово. Тел 078 440 536

Бланшајбна Ф500 и Ф450. Алат-гвинт бургии, нарезници ЈУ-квалитет. Длабинометар 400 мм, компаратот. Телефон 070/799-256

Продавам ПВЦ столарија сочувана, поволно

Продавам ПВЦ столарија сочувана, поволно. Телефон 071/223-088

Машинско чистење на ДПФ

Машинско чистење на ДПФ филтер во центарот за Декарбонизација Carbon  Cleaning Service  - Влае. Телефон 075/409-999 и 078/220-728

Продавам душек, надворешна врата и сталажа за украси

Продавам душел Алмак 180*200 висина 29 цм користен само 6 месеци. Надворешна врата 95*200 со 5 заклучувања од Проспера 6000 денари и биро сталажи ...

Се продава пиано поради преселба

Се продава пиано поради преселба , малку користено , поволна цена. Тел 070 225 320

Продавам тросед, двосед , фотелја , апарат за сладолед

Продавам тросед, двосед , фотелја , апарат за сладолед и пластично буре 200кг. Тел 070 278 516

Се грижам и негувам стари лица со водење домаќинство

Се грижам и негувам стари лица со водење домаќинство. Телефон 071/314-927