Продавам домашно правени сериозни аудиофилмски звучници.

Продавам домашно правени сериозни аудиофилмски звучници. Телефон 078/250-504 Благоја

Продавам 2 мешалки со мотор за правење ајвар, цена 5000ден мешалка

Продавам 2 мешалки со мотор за правење ајвар, цена 5000ден мешалка. Тел 078 611 344

Се изнајмува стан во Козле, карши старата Алумина, 40м2 на 1ви...

Се изнајмува стан во Козле, карши старата Алумина, 40м2 на 1ви кат,наместен. Тел 078 685 844

Пензионер бара пензионерка од источниот ден на Македонија за дружење, можно...

Пензионер бара пензионерка од источниот ден на Македонија за дружење, можно е и брак.Тел 076 872 530

Правам калапи од Полиестер за лаб,лебед,волчјак,вазни,базени

Правам калапи од Полиестер за лаб,лебед,волчјак,вазни,базени. Тел 078 611 344